Options

Content elements:
Slideshow background:
Bottom:
Footer:
Link Color:
Color suggestions:
Header Style:
Google Fonts
expand

ЗА НАС

Коректен и надежден партньор с висок професионализъм при проектирането на жилищни, обществени, административни, търговски и промишлени сгради – от градоустройствени разработки до интериор и дизайн.


Ние Ви гарантираме максимална степен на сигурност, надеждност, коректност и качество на изработените проекти в областта на архитектурата, градоустройството и дизайна.


Управляваме качеството на целия процес - както в подбора на специалисти за дадена услуга, така и в обучението и квалификацията на екип ни. В динамичната среда, в която живеем, информацията е важен и движещ фактор. Затова залагаме на новаторските решения и на непрестанно обучение на нашия екип, за да реагираме адекватно на промените на времето.


Екипа ни е съставен от компетентни и можещи проектанти, някои от които са завършили архитектура в Германия. Нашият международен опит и качеството на предлаганата от нас услуга ни отличава с професионализъм, качество и новаторски идеи.


Архитектите ни са членове както на Съюза на архитектите в България (САБ), така и на Камарата на архитектите в България (КАБ). Притежават пълна проектантска правоспособност. От октомври 2011 г. членове на екипа притежават и сертификат връчен за участие в семинар на тема: Устойчива архитектура, проведен от 17 до 25 октомври 2011 г. в гр. Бургас, организиран от САБ – Дружество гр. Бургас и КАБ – Регионална колегия гр. Бургас, по проект на Senior Experten Service (SES).


Качеството на предлаганите от нас услуги се гарантира от професионализма на нашия екип. Имаме безупречни професионалисти и поддържаме високи професионални взаимоотношения със специалисти във всички области на прединвестиционното и инвестиционното проектиране, гарантирайки качествен и надежден краен продукт, съобразен с Вашите идеи и виждания.


Със своя опит и професионализъм ние си партнираме с клиента във всеки един етап от работния процес, взимайки в предвид неговото мнение и реализирайки неговите идеи. Във всяка една ситуация ние сме на разположение, за да предложим професионални и новаторски решения.

НОВИНАРСКА ИМИСИЯ

ЗА КОНТАКТИ

Бургас ул. Дунав 13

моб.тел.: +359893290470

e'mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

арх. Петър Статев
Улови духа на мястото и усети магията, защото там се крие уникалното.
Scroll to Top